<3<3

<3<3 den här grimman kommer jag kanske köpa till Movis <3<3

lagbo<3<3<3 stall

Hej idag har jag varigt i stallet en kortis och städa skåpet, mockat åt alla hästar och gullat med Movis <3 <3 <3  sen åkte jag hem och åt pizza . en vanlig skol dag i skolan.....    Och imorgon blir det full aktivetets dag. i skolan kommer vi att ha långdag :( och åka pulka/skridskor . efter skolan går jag hem som vanligt och vilar in för fotbolls träningen som börjar kl 17.30 till 19.00 direkt efter fotbollen ska jag på brottnings träningen  jag tränar sista halv timmen. Sen när träningen är slut åker jag hem och duchar och går upp och kollar på sveriges mästerkock . sen blir det sängen då :) sen blid det fullt upp på Onsdag då efter skolan åker jag direkt till stallet och sköter Movis <3 <3 <3 sen när jag har skötigt färdigt så är det min ridlekition som börjar :) ocg jag ska rida en häst sonm heter Ponti :) inte min favvo men Ponti funkar bra :) men vill helst ha Movis <3  men han är upptagen av en annan i gruppen :( :) <3 <3 <3 hej så lenge <:)

Idag när jag red Movis i hagen :) <3

<3     

movis

<3

Hej igen :)

Hej snart ska jag hem till min bästis tuuva <3 och vara med henne :D Tuuva är en tjej som är 10 år lika gammal som mig :) hon och jag brukar vara i stallet tillsammans och sköta vära sköthästar:) det blev ett litet kort inlägg nu  hejdå :)

Hejhej :) första inlägget

Hej och välkommna till min nya blogg. I den här boggen kommer jag skriva mycket om hästar och min sköthäst Movis. Movis är en valack och fyller den 11 Juni . Movis har som orange pels och orange gul man och svans . Han är ett Gottlandsruss  och ganska busig . här var lite fakta om Movis men jag kommer att skriva mer om honom sen och lägga upp lite bilder ocg så :) Hej då


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0